Sunday, December 12, 2021

İkili opsiyonlar ücretsiz kayıt bonusu

İkili opsiyonlar ücretsiz kayıt bonusu



com — Depozito olmadan Kickstart. İkili Opsiyon Bonus Çeşitleri Bildiğiniz gibi ikili opsiyon bonusları çeşitli ödüllerle gelebilir. Para Yatırma Bonusu Vermeyen Tüm Forex Brokerleri. Mevduat: USD Düzenlemeli: CySEC Broker Türü: STP. Borsa Komisyoncusu.





İkili Opsiyon Ticaret Bonusları Nelerdir??



İkili opsiyon brokerleri her zaman yeni yatırımcıları çekmeye heveslidir. Yeni gelenek kazanmanın ana yöntemlerinden biri bonus sunmaktır. Bunlar, basit para yatırma bonusu veya risksiz işlemlerden, daha karmaşık eğitim yardım paketlerine ve yüksek teknoloji gadget'larına kadar birçok biçimde olabilir - brokerler, tüccarları nasıl cezbedeceklerini bilir, ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu, yeni ve eski.


Burada tüm bonusları listeleyip karşılaştırıyoruz ve alınan herhangi bir bonusun gerçek bir fayda olmasını ve bir hayal kırıklığı kaynağı olmamasını sağlamak için önemli noktaları açıklıyoruz. Bazı yaygın bonus türlerini ve bunu almak için doğru zamanın ne zaman olabileceğini keşfediyoruz.


Ayrıca bazı tuzakları ve tüm bu parıldamaların neden altın olmayabileceğini tartışıyoruz. İkili opsiyon bonusu, tüccara ticaret için ek fon sağlamak üzere tasarlanmış bir komisyoncu tarafından sunulan bir tekliftir ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu veya bir ticaret ters giderse kayıpları azaltmak için.


Normalde teklif ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu bir hoşgeldin bonusu veya bazen bir kayıt teklifi olarak da adlandırıldığı gibi. Karşılama teklifleri elbette yeni müşterilerin söz konusu komisyoncuya katılmaları için bir teşviktir. Bonuslar her zaman şartlar ve koşullarla birlikte gelir.


Bu terimler, bir bonusu karşılaştırmanın en önemli yönleridir. Bir örnek ele alalım. Burada, yeni bir tüccar bir hesap açtığında, ilk para yatırma işlemi bir bonusu tetikleyecektir. Bu normalde mevduatın bir yüzdesidir. Risksiz bir ticaret, başka bir basit bonus şeklidir. Risksiz bonusun bir çekiciliği, şartların normalde çok daha az kısıtlayıcı olmasıdır. Risksiz bir ticaret, tüccara, kaybederse hesaplarından herhangi bir para kaybetmeyeceğini bilerek ticaret yapma şansı verir.


Kazanırsa, kârı korurlar. Bazı brokerler 3 hatta 5 risksiz işlem sunacak ve hepsi aynı şekilde çalışacak. Ancak daha fazla işlemle, daha fazla koşul gelir. Örneğin, risksiz bir ticarette, komisyoncu büyük olasılıkla kazançları nakit olarak ödeyecektir - hemen çekilebilir. Bu, bonusları karşılaştırırken şartların çok önemli olmasının nedenlerinden biridir. Bu sayfanın sonunda, risksiz işlemleri daha ayrıntılı olarak inceliyor ve açıklıyoruz ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu her zaman bir miktar risk vardır.


Bir tüccar için açıkça çekici bir seçenektir, ancak yukarıda açıklandığı gibi - şartlar ve koşulları okumak çok önemli olacaktır. Depozitosuz bir bonus, herhangi bir fonun çekilebilmesi için genellikle çok yüksek bir ciro gerektirir ve bu gereksinimin normalde kısa bir süre içinde karşılanması gerekir.


Bu tür bir bonus da nadirdir. Brokerler veya tüccarlar için o kadar iyi çalışmıyor. Bu, yatırımcıların canlı, gerçek para platformunu kullanmalarına, ancak herhangi bir finansal risk olmadan bir avuç alım satım yapmalarına olanak tanır.


Brokerler artık risksiz işlemler veya para yatırma eşleşmesi bonusu sunma eğilimindedir. Bir fayda talep etmek için en iyi zaman, genellikle ilk para yatırma noktasında değildir. Bazı brokerlerde yapılacak en iyi şey, minimum depozito ile bir hesap açmaktır – herhangi bir bonusu geri çevirmektir. Ardından, bir ticaret döneminden sonra, komisyoncuyu arayın ve daha büyük bir depozitoya dayalı olarak doğrudan onlarla bir bonus için pazarlık yapın. Bu, özellikle yatırılacak daha büyük bir meblağ varsa etkilidir.


İkinci depozito ne kadar büyük olursa, bonus koşulları o kadar iyi olur. Bu çok fazla sorun gibi görünüyorsa, o zaman yeni tüccarlar kesinlikle herhangi bir potansiyel bonusu araştırmalı - ve onlar için çalışacağından emin olmalıdır. Herhangi bir işlem alışkanlığını değiştirmek zorunda kalmadan herhangi bir bonus koşulunun rahatça karşılanabildiğinden emin olun. Devir gereksinimlerine ve sınırların karşılanmış olması gereken süre kısıtlamalarına özellikle dikkat edin.


Yatırımcıların bonusları karşılaştırırken dikkat etmesi gereken bazı konular vardır. Bu sorunların tümü normalde bir yerde terimler dahilinde olacaktır, bu nedenle bunları kontrol etmek hayati önem taşır. Bulduğunuz bonus anlaşmasının küçük baskısını kontrol ederken dikkat etmeniz gereken bazı ayrıntıları burada listeleyeceğiz:.


Ancak o zaman bonusun ticaret tarzınıza uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Kısıtlayıcı koşullara sahip büyük bir bonus, aşırı ticaret yapmanıza neden olmadan bu koşullar karşılanmazsa değersiz olabilir. Küçük bir bonus, birkaç, ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu, varsa, kısıtlamalar, ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu, ticaret fonlarınız için hoş bir destek olabilir. Bonuslar söz konusu olduğunda en büyüğü her zaman en iyisi değildir.


Son olarak, yüksek kaliteli, saygın bir komisyoncu, bonustan vazgeçmenizi kolaylaştıracaktır. Bazıları, bir bonus anlaşmasını kısmen iptal etmenize bile izin verir.


Bonuslarını size zorlayan bir komisyoncu kırmızı bayrak olarak görülebilir. bonus size uymuyorsa, geri çevirin. Para yatırma bonusları, yeni yatırımcıların hesap açması ve fon sağlaması için onları bir cazibe merkezi olarak kullanan ikili opsiyon brokerlerinin bugün ortak bir özelliğidir. Bonusların göründükleri kadar ücretsiz olmamasının ve bir bonusu kabul etmek istememenizin birkaç nedeni vardır.


Minimum İşlem Değerleri — Her bonus bir işlem minimumuyla birlikte gelir. Bu, bonus paraların hesabınızdan çekilebilmesi için ulaşmanız gereken bir dolar miktarıdır. Ortalama olarak minimum işlem, toplam hesap değerinin 20 ila 30 katı arasında olacaktır. Bazılarını 15 kadar düşük gördük ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu ve bazıları toplam hesap değerinin 40 veya 50 katı kadar yüksek.


Tabii ki, minimumu daha hızlı temizlemek için daha büyük işlemler yapabilirsiniz, ancak bu aynı zamanda feci kayıplara da yol açabilir. Zaman Sınırları - Para yatırma bonuslarının hepsinde olmasa da bazılarının bir zaman sınırı vardır. Bu genellikle 30 gibi bir şeydir, ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu, 60 veya 90 gün.


Bu, para çekme işlemi yapabilmeniz için zaman sınırı dolmadan önce minimum işlem miktarına ulaşmanız gerektiği anlamına gelir. Ticarete zorlanmaktan daha fazla hoşlanmayabilirsiniz ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu bütçe veya sistem izin verir, ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu. Zaman sınırı, yıldızları yakalamak, normalde yapacağınızdan daha sık veya daha büyük miktarlarda işlem yapmak ve portföyünüze risk eklemek için başka bir neden olabilir. Para Çekme - Bonuslar, hesabınızdan para çekmeyi zorlaştırır.


Bazı komisyoncular, ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu, daha gölgeli olanlar, minimum ticaret limitini karşılayana kadar para çekmenize izin vermeyecektir. Bunu yapan komisyoncular, bonusun veya bonusa dayalı kârın herhangi bir bölümünü çekmenize izin vermeyecektir.


Her iki durumda da, şartlarda yer alan maddeler, genellikle, para çekme gereksinimlerini karşılamadan önce herhangi bir para çekme talebi ile tüm bonusu ve tüm karları kaybetmenize yol açacaktır. Bu broker OptionYard, bonusların nakit değer için kullanılamayacağını söylüyor, ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu, çok gölgeli. Bunun dışında olabilir. Bonusu almanın tek yolu para yatırmak ve ardından bonus gereksinimlerini karşılamak olabilir. Ayrıca, üzerine ek bir para yatırma bonusu da alabilirsiniz ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu kaydolma bonusu, yani bonus gereksinimleri oldukça yüksek olabilir.


Tercih ettiğiniz broker ile durumun ne olduğunu kontrol ettiğinizden emin olun. Brokerlerin teşvik olarak ikramiye kullanmaya devam etmelerinin bir nedeni var - ortalama ikili opsiyon tüccarının, ikramiye gereksinimlerini temizlemekten ziyade tüm parasını kaybetme olasılığının daha yüksek olduğunu biliyorlar.


Asgari gereksinimlerin çok yüksek ve zaman sınırlarının çok kısa olmasının nedeni budur. Asgari tutarı karşılamak için muhtemelen riskli alım satım davranışında bulunmanız gerekecektir. Bir bonusu kabul etmeyi düşündüğünüz her zaman, kullanım şartlarını okuduğunuzdan ve minimum tutarı temizlemek için ne gerektiğini tam olarak anladığınızdan emin olun.


Hayattaki diğer her şey gibi, tüm brokerler aynı değildir ve her birinin bonusla ve bonusun ne zaman ve hatta gerçekten size ait olup olmadığına ilişkin farklı politikaları olacaktır. Bonuslar genellikle hesaplara fon sağlandıktan sonra komisyoncu tarafından otomatik olarak uygulanır, bu yüzden dikkatli olun ve isterseniz bir bonusu reddetmeden önce bir bonusu reddedip reddedemeyeceğinize bakın ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu. Sizden vazgeçmek için, tüccar, hesap temsilcileriyle iletişim kurmaktan sorumludur. Bazı brokerler zaman zaman başka bonuslar da sunacaklardır, bu yüzden kabul etmeden önce şartlar ve koşulları okuduğunuzdan emin olun.


Ortalama ikili opsiyon tüccarının farkında olmadığı risksiz ticarette gizli riskler vardır. Neyse ki nelere dikkat etmemiz gerektiğini açıklayabiliriz. Bu kulağa harika geliyor ve bir tüccarın demo ticaret amacıyla bir komisyoncudan faydalanmasının potansiyel bir yolu.


Bu kendi başına olağandışı bir durum değildir, bonuslar şartlarla birlikte gelir. tabiki alabilirsin, ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu. Elbette çekebilirsiniz, ancak yalnızca para yatırdıktan sonra. Bu depozitonun orijinal bonustan çok daha fazla olması gerekebilir. Bazı brokerler, karşılığında yalnızca bir e-posta adresiyle potansiyel müşterilere ücretsiz demolar sunar.


Bizimle para yatırırsanız demo ücretsizdir. Bu şekilde çalışan komisyoncuları listelemiyoruz, ancak farkında olmaya değer. Bu ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu belirli bir minimum depozito, belirli bir minimum bakım bakiyesi ve bir ticaret hacmi gerektirir.


Ancak bilmeniz gerekenler: Bazı indirim programları size yalnızca kayıplarınız üzerinden para kazandırır, ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu. Ayda net kaybeden iseniz, kaybınızın bir kısmını geri alırsınız, net kazanan iseniz hiçbir şey geri alamazsınız. İşin püf noktası, eğer net bir kaybeden iseniz, ikili opsiyon ücretsiz kayıt bonusu, bakiye gereksiniminizi korumak için başka bir para yatırma işlemi yapmanız gerekecektir.


Ayrıca indirimlerin genellikle bonus fonları olarak ödendiğini unutmayın - kendi koşullarıyla. Yani çoğu zaman o kadar da çekici değiller. Risksiz tekliflerin mutlak en kötüsü, risksiz ticarettir.


Bazı brokerler birinci, ikinci ve üçüncü ticaretinizde size risksiz teklif sunacaktır. Bunlar her zaman minimum depozito ve genellikle otomatik bir bonus ile gelir. Otomatik bonus yoksa, kaybedeceğiniz para bonus paraya dönüşür.


Kesinlikle hala bazı riskler var. Brokerler bulunduğunuz yere göre filtrelenir Romanya.





en iyi ikili opsiyon yazılım incelemeleri



Seçtiğiniz komisyoncuya bağlı olarak hoşgeldin bonusu, bir para yatırma eşleşmesinden, ekstra ticaret fonlarından veya ödüllerden değişebilir. Bazı brokerler ayrıca öğreticiler gibi eğitim materyalleri de sunacaktır. Bildiğiniz gibi ikili opsiyon bonusları çeşitli ödüllerle gelebilir. Para yatırma eşleşme bonusu olarak da adlandırılan bu hoşgeldin bonusu, size ilk para yatırma işleminizin bir yüzdesini ticaret için ek para olarak verir.


Bu örnekte, sadece açtığınız için hesabınızda ücretsiz para kazanıyorsunuz. Yeni yatırımcılar için en cazip para yatırma bonuslarından biri risksiz bir ticarettir. Bu senaryoda, bir ticarete girebilirsiniz ve herhangi bir kayıp yaşamanız durumunda hesabınızdan sıfır para çekilecektir. Öte yandan, serbest ticaretten kâr ederseniz, parayı elinizde tutabilirsiniz.


Çoğu zaman, bir ikili opsiyon komisyoncusu size birden beşe kadar risksiz işlem yapma imkanı sunar. Yine, risksiz işlemlerle ilgili bonus şartlarını ve koşullarını okuyun.


En yaygın olarak, para çekmeden önce kârınızla çok sayıda ticarete girmeniz gerekir. Gözünüzü dört açarak herhangi bir para yatırma bonusunu kabul ettiğiniz sürece, ikili opsiyon bonusundan yararlanabilirsiniz.


Dikkate alınması gereken başka bir şey de, az veya hiç şartı olmayan mütevazı bir bonusun en iyi bahis olabileceğidir. Bu komisyoncuların çoğu yönetim kurulunun üstünde olsa da, sınırda suç olan birkaç aracı kurum var. Aralık genellikle 10 ila 40 arasındadır ve ortalama olarak yaklaşık 20 ila 40 Aranması gereken son koşul, ikramiyelerinizin ve karlarınızın nasıl ödeneceğidir. Eğer öyleyse, o bonus parayı asla göremeyebilirsiniz, bu yüzden bu kuralların nasıl ifade edildiğine dikkat edin. Bu para yatırma bonuslarının ne kadar kısıtlayıcı olabileceğini anladıktan sonra, bunlardan tamamen kaçınmak isteyebilirsiniz.


Bu sayı, tipik olarak, orijinal para yatırma işleminiz ve ikili opsiyon bonusu olarak ifade edilir. Bu minimum alım satım senaryosunda, para yatırma bonusunu almadan önce işlem hacminde 20x yapmanız gerekebilir.


Bulduğunuz bonus anlaşmasının küçük baskısını kontrol ederken dikkat etmeniz gereken bazı ayrıntıları burada listeleyeceğiz:. Ancak o zaman bonusun ticaret tarzınıza uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Kısıtlayıcı koşullara sahip büyük bir bonus, aşırı ticaret yapmanıza neden olmadan bu koşullar karşılanmazsa değersiz olabilir. Varsa çok az kısıtlama içeren küçük bir bonus, ticaret fonlarınız için hoş bir destek olabilir. Bonuslar söz konusu olduğunda en büyüğü her zaman en iyisi değildir.


Son olarak, yüksek kaliteli, saygın bir komisyoncu, bonustan vazgeçmenizi kolaylaştıracaktır. Bazıları, bir bonus anlaşmasını kısmen iptal etmenize bile izin verir. Bonuslarını size zorlayan bir komisyoncu kırmızı bayrak olarak görülebilir. bonus size uymuyorsa, geri çevirin.


Para yatırma bonusları, yeni yatırımcıların hesap açması ve fon sağlaması için onları bir cazibe merkezi olarak kullanan ikili opsiyon brokerlerinin bugün ortak bir özelliğidir.


Bonusların göründükleri kadar ücretsiz olmamasının ve bir bonusu kabul etmek istememenizin birkaç nedeni vardır. Minimum İşlem Değerleri — Her bonus bir işlem minimumuyla birlikte gelir. Bu, bonus paraların hesabınızdan çekilebilmesi için ulaşmanız gereken bir dolar miktarıdır. Ortalama olarak minimum işlem, toplam hesap değerinin 20 ila 30 katı arasında olacaktır.


Bazılarının 15 kat kadar düşük, bazılarının ise toplam hesap değerinin 40 veya 50 katı kadar yüksek olduğunu gördük. Tabii ki, minimumu daha hızlı temizlemek için daha büyük işlemler yapabilirsiniz, ancak bu aynı zamanda feci kayıplara da yol açabilir. Zaman Sınırları - Para yatırma bonuslarının hepsinde olmasa da bazılarının bir zaman sınırı vardır. Bu genellikle 30, 60 veya 90 gün gibi bir şeydir. Bu, para çekme işlemi yapabilmeniz için zaman sınırı dolmadan önce minimum işlem miktarına ulaşmanız gerektiği anlamına gelir.


Bütçenizin veya sisteminizin izin verdiğinden daha fazla işlem yapmaya zorlanmaktan hoşlanmayabilirsiniz. Zaman sınırı, yıldızları yakalamak, normalde yapacağınızdan daha sık veya daha büyük miktarlarda işlem yapmak ve portföyünüze risk eklemek için başka bir neden olabilir.


Para Çekme - Bonuslar, hesabınızdan para çekmeyi zorlaştırır. Bazı brokerler, daha gölgeli olanlar, minimum ticaret limitini karşılayana kadar para çekmenize izin vermez. Bunu yapan komisyoncular, bonusun veya bonusa dayalı kârın herhangi bir bölümünü çekmenize izin vermeyecektir.


Her iki durumda da, şartlarda yer alan maddeler, genellikle, para çekme gereksinimlerini karşılamadan önce herhangi bir para çekme talebi ile tüm bonusu ve tüm karları kaybetmenize yol açacaktır. Bu komisyoncu OptionYard, ikramiyelerin nakit değer için kullanılamayacağını, çok gölgeli olduğunu söylüyor. Bunun dışında olabilir. Bonusu almanın tek yolu para yatırmak ve ardından bonus gereksinimlerini karşılamak olabilir. Ayrıca kayıt bonusunun üzerine ek bir para yatırma bonusu da alabilirsiniz, bu da bonus gereksinimlerinin oldukça yüksek olabileceği anlamına gelir.


Tercih ettiğiniz broker ile durumun ne olduğunu kontrol ettiğinizden emin olun. Brokerlerin teşvik olarak ikramiye kullanmaya devam etmelerinin bir nedeni var - ortalama ikili opsiyon tüccarının, ikramiye gereksinimlerini temizlemekten ziyade tüm parasını kaybetme olasılığının daha yüksek olduğunu biliyorlar. Asgari gereksinimlerin çok yüksek ve zaman sınırlarının çok kısa olmasının nedeni budur. Asgari tutarı karşılamak için muhtemelen riskli alım satım davranışında bulunmanız gerekecektir. Herhangi bir tüccarın doğasının farkında olması son derece önemlidir.


Böylece bonusu doğru ve en faydalı şekilde kullanabilirsiniz. Kısacası, ikili opsiyon bonusu, Forex piyasasındakiler de dahil olmak üzere, diğer finansal ticaret bonus türlerine oldukça benzeyen bir bonus türüdür. Bonus, her bir belirli aracı kurum tarafından ayrı ayrı oluşturulan bir promosyon veya özel tekliftir. İkili opsiyon türleri standartlaştırılmış olsa da - para yatırma bonusu, hoşgeldin bonusu vb. - tutarları bireysel web siteleri tarafından özelleştirilir.


Bu nedenle, web'deki en iyi ikili opsiyon bonusu söz konusu olduğunda, bunun değerini ve bir platformdaki bonus türlerinin sayısını dikkate alıyoruz. Farklı ikili opsiyon bonus türlerinin farklı hüküm ve koşullara sahip olduğunu bilmek de önemlidir. Bunlar, her bir promosyonun uygulanmasına ilişkin özel kurallardır. Bu hüküm ve koşullardan bazıları, bonus için para çekme prosedürü hakkında da bilgi içerir. İkili opsiyon bonuslarını talep etmeden ve kullanmadan önce bu özellikleri okuduğunuzdan emin olun.


Daha önce de belirttiğimiz gibi, en iyi ikili opsiyon bonusları en büyük değerlere sahip olanlardır ve genellikle farklı promosyon türleri sağlayan brokerlerde görünürler. Bugün mevcut ikili opsiyon bonuslarının neler olduğunu öğrenin:. Depozitosuz ikili opsiyon bonus türü, tüm ticaret izleyicileri arasında en sevilen ve tercih edilen bonus türü olarak kabul edilir.


Aracı kurum tarafından ücretsiz para şeklinde verilen bir bonustur. İkili ticarette para yatırma bonusu ile ilgili en iyi şey, bu ücretsiz parayı ilk para yatırma zorunluluğu olmadan almanızdır.


Yapmanız gereken tek şey, söz konusu ikili opsiyon komisyoncusuna resmi bir kayıt yapmaktır. Bu, nihayetinde, bir web sitesinde düzenli müşterilerin değil, yalnızca yeni gelenlerin para yatırma bonusu talep edemeyecekleri anlamına gelir. Adı ne olursa olsun, bu ikili opsiyon bonus türü, bir ticaret web sitesindeki her yeni gelenin ilk para yatırmasını gerektirir.


Her ikisi de, halihazırda bir komisyoncu müşterisi olan ve ilk ilk para yatırma işlemini yapmış olan bir tüccar tarafından yapılan sonraki her para yatırma işlemi için sağlanan ikili opsiyon bonuslarını ifade eder. Bu bonus çok sık sunulmaz, ancak en iyi ikili opsiyon bonusu gibi takdir edilir - depozito yok.


Bir aracı kurum, yalnızca bir tüccar tarafından yapılan kayıpları karşılar ve kazancını ikiye katlar. Çoğu durumda, bu ikili opsiyon bonusu türü, henüz başlangıç ​​ve öğrenme aşamasında olan yeni gelenlere sunulur.

No comments:

Post a Comment